Καλώς ήρθατε!

To Flip Magazine ή αλλιώς E-Magazine είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό, το οποίο έχει το χαρακτηριστικό ιδίωμα, μέσω του υπολογιστή να μπορεί να έχει τις ιδιότητες ενός φυσικού περιοδικού, όπως το γύρισμα των σελίδων με τον ανάλογο ήχο τους. Ταυτόχρονα όμως, προσφέρει και τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, με αποτέλεσμα μέσα στις σελίδες του να μπορεί να τοποθετηθεί ένα video, μια ομιλία, photo collage με τα ιδιότητες του zoom in & zoom out και άλλα πολλά.

Έτσι με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να προβάλλουμε τους υποψηφίους και εν συνεχεία τους εν ενεργεία δημάρχους, στο εξωτερικό, δημιουργώντας αυτό το ηλεκτρονικό περιοδικό το οποίο θα είναι μηνιαίο. Μέσα θα μπορεί ο ενδιαφερόμενος, χωρίς δεσμεύσεις στο πόσο χώρο ή και πόσες σελίδες θα καταλαμβάνει, να περνάει το υλικό προς ανάγνωση που τον ενδιαφέρει. Το πλεονέκτημα είναι ότι δεν έχουμε γεωγραφικούς περιορισμούς, με αποτέλεσμα οι Έλληνες του εξωτερικού να μπορούν να το διαβάσουν όπου και αν βρίσκονται, με όποιο μέσο, Η/Υ, table, κινητό κ.λ.π.

Η εταιρία μας διαθέτει την ισχυρότερη τεχνολογικά πλατφόρμα δημιουργίας Flip Magazine, η οποία μας δίνει την δυνατότητα να μεταφέρουμε το ήδη υπάρχον υλικό σε hard copy ή και PDF, μετατρέποντας το σε ένα εξελιγμένο βιβλίο το οποίο θα μπορεί να το αναγνώσει κάποιος, ξεφυλλίζοντας το, μέσω του internet.

 

   

Projects

 

 

 

 

 

 

 

 

Έξυπνες και αποδοτικές λύσεις για μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις.

Συνεργασία

 

 

 

 

 

 

 

 

Εργαζόμαστε για την δική σου επιτυχία σε καθημερινή βάση ! Αυτός είναι ο στόχος μας!

Καριέρα

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσφέρουμε μοναδικά προνομιακά πακέτα στους υπαλλήλους  μας.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε μια επιτυχημένη εταιρεία. Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για τις υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Η εταιρεία μας διεξάγει διαρκώς έρευνες αγοράς, ενώ συμμετέχει σε πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του κλάδου και με κοινωνικό σκοπό . Ακολουθούμε στρατηγικές ανάπτυξης με πρωτοτυπία, ενώ στόχος μας είναι να ενδυναμώνουμε τις επιχειρηματικές μας δυνατότητες με κάθε τρόπο. 

Υπηρεσίες

  Service 01: Γρήγορες συμφωνίες

  Service 02: Αξιοπιστία

  Service 03: Outsourcing

  Service 04: Επιχειρηματικά πλάνα με χαμηλό κόστος

  Service 05: Κέρδη για τον Συνεργάτη

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

204-044-2406